Donatiepagina

Hallo allemaal! Deze app wordt geheel ontwikkeld, bedacht en gemaakt door mij: Rein, een doodnormale gast uit Haarlem. Ik doe dit omdat ik het leuk vind, er veel van leer en er bovendien ook nog eens mensen mee kan helpen om net als ik eindelijk eens van die gare verslaving af te komen. Om deze redenen zal ik dit voorlopig ook echt nog wel blijven doen, maar helemaal kosteloos is het alleen niet voor mij… het lijkt me heerlijk om in elk geval quitte te draaien met mijn hobby, dus daarom hierbij dit verzoek!

Nu is het echt niet zo dat het me veel geld kost hoor (tijd vooral), maar ik moet toch ook de appstores en webhosting elk jaar betalen om de app naar jullie telefoons te kunnen sturen. Nu heb ik persoonlijk echt een hekel aan reclame en vind ik het onwijs irritant als je voor een deel van een app moet betalen, dus die weg kies ik absoluut niet om uit de kosten te komen. Ik doe dat liever veel vriendelijker: geheel vrijblijvend!

Alleen mensen die uit pure dankbaarheid wat centen willen doneren, mogen dat bijvoorbeeld doen via dit betalingsverzoek van mijn bank (de ING in Nederland): https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=WVQtUrTL82CiJ32ZeyM0riehRpN5Ad0o

Je kunt me ook even een berichtje sturen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Wel zo leuk, want dan kan ik je ook gelijk nog eens persoonlijk bedanken!

In de toekomst zal ik deze donatiepagina vast nog wel eens wat gestroomlijnder maken, maar eerst maar even door met waar ik het meest van hou: de app verder ontwikkelen!

Maar aan iedereen die dit uberhaupt al leest: onwijs bedankt voor je support!

Jullie zijn de helden 🙂

Groetjes,

Rein